Yandex Metrica

İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak bu sezon ligden düşen ilk takım oldu. İstanbulspor'un kaderi, çekişmeli bir mücadele sonucunda belirlendi.

Spor

30.04.2024, 21:04

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadelede İstanbulspor, sahasında oynadığı maçı 2-1 kaybederek bu sezon ligden düşen ilk takım oldu.

Galatasaray'da kriz kapıda! Ziyech transferini takım arkadaşı açıkladı Galatasaray'da kriz kapıda! Ziyech transferini takım arkadaşı açıkladı Haberi Görüntüle

MAÇTA NELER YAŞANDI?

İstanbulspor, müsabakanın 85. dakikasında Racine Coly'nin golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Fatih Karagümrük, 86. dakikada Güven Yalçın ve 90+7. dakikada Sofiane Feghouli'nin penaltı golleriyle maçı çevirerek 2-1 galip geldi.

Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

Bu sonuçla İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fatih Karagümrük, 2-1'lik skorla galip gelerek önemli bir galibiyet aldı.

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Haberi Görüntüle

KARAGÜMRÜK KÜMEDÜŞME HATTINDAN ÇIKTI

Fatih Karagümrük, bu galibiyetle puanını 33'e yükselterek küme düşme hattının üstüne çıktı. Öte yandan İstanbulspor ise 16 puanda kalarak ligden düşmeyi garantiledi.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

GELECEKPROGRAMLAR

Fatih Karagümrük, ligdeki mücadelesine gelecek hafta Antalyaspor'u ağırlayark devam edecek. İstanbulspor ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading