Yandex Metrica

Son dakika! Fenerbahçe'de Arda Güler şoku! Adana Demirspor maçı kadrosunda yok

Son dakika! Fenerbahçe'de Arda Güler şoku! Adana Demirspor maçı kadrosunda yok

Fenerbahçe Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken Sarı-Lacivertlilerde Arda Güler ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı!

Spor

23.01.2024, 19:42

UEFA Avrupa Ligi'nde Austria Wien'e deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Samındıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

JOSHUA KING DE YOK

Sarı lacivertli takımda genç yıldız Arda Güler, aile üyesinden birinin sağlık operasyonu geçirecek olması nedeniyle Adana Demirspor maçı kadrosundan affını istedi. Sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Joshua King'in de Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

JOAO PEDRO YETİŞTİ

Sakatlığını atlatan yeni transfer Joao Pedro, Adana Demirspor maçıyla birlikte ilk kez kadroda yer alacak. Tedavileri devam eden Bruma, Nazım Sangare ve Serdar Aziz maç kadrosunda yer almayacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading