Yandex Metrica

Son dakika... Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Son dakika... Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı evinde 1-0 mağlup etmesine rağmen elendi.

Spor

23.01.2024, 20:35

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşında, İspanya temsilcisi Sevilla'yı konuk eden Fenerbahçe, maçtan 1-0 galip ayrılmasına karşın elendi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan sarı lacivertliler, gol pozisyonu üretmekte zorlansa da golü bulmayı başardı. Maçın 41. dakikasında Enner Valencia'nın penaltı golüyle öne geçen Fenerbahçe, soyunma odasına da bu skorla gitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan Fenerbahçe, 20 dakikalık önemli bir baskı kursa da gol bulmayı başaramadı. Oyunun son bölümünde baskısını artıran sarı-lacivertli ekip, ikinci golü bulamadı ve maçı 1-0 kazanarak kupadan elendi.

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak... Haberi Görüntüle

ALEX TELLES'İN ELİNE ÇARPAN TOP FENERBAHÇE'YE PENALTI KAZANDIRDI

Fenerbahçe'nin 40. dakikada kazandığı penaltı vuruşu VAR'la geldi.

Müsabakanın 38. dakikasında sağdan Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında meşin yuvarlak ceza sahası içinde Alex Telles'in eline çarptı.

Maçın hakemi önce pozisyonu devam ettirirken, VAR, hakemi uyardı ve pozisyonu izlemesini istedi.

Pozisyonu izleyen Michael Oliver, 41. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Enner Valencia, topu filelere gönderdi.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

BATSHUAYI SAKATLANDI

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Michy Batshuayi, sakatlanarak maçı tamamlayamadı.

Müsabakanın 16. dakikasında hızlı gelişen Fenerbahçe atağında kendisini yere bırakan tecrübeli golcünün önce tedavisi sahada yapıldı.

Ardından sedyeyle oyun alanını terk eden Belçikalı santrfor, yerini 19. dakikada Joshua King'e bıraktı.

Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu! Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu! Haberi Görüntüle

PERDO YENİDEN FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Joao Pedro, formasına kavuştu.

Rayo Vallacona ile oynanan müsabakada yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından bir süredir takımla idmanlara çıkan Brezilyalı golcü oyuncu, Sevilla karşısında forma giydi.

Son resmi maçına 12 Kasım 2022'de çıkan Pedro, 84. dakikada Enner Valencia'nın yerine oyuna dahil oldu.


Loading