Yandex Metrica

Sitede Ara

Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu!

Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu!

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile berabere kaldığı maçta, penaltı pozisyonu büyük tartışmalara yol açmıştı. Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic, Sivasspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonuna ilişkin ilk kez konuştu. İşte kaleci Dominik Livakovic'in o pozisyona dair yaptığı ilk açıklama...  

Spor

03.05.2024, 21:13

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta, uzatma dakikalarında verilen tartışmalı penaltı pozisyonu hala gündemde. Bu pozisyonla ilgili olarak Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, ilk kez konuştu.

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Haberi Görüntüle

LIVAKOVIC'TEN PENALTI POZİSYONUNA İLK YORUM

Livakovic'in Hürriyet'te yer alan açıklamasına göre, pozisyon sırasında kontrollü bir şekilde müdahalede bulunduğunu ve rakibin vuruşunu engellemediğini belirtti. Kendisinin ayağının yerde sabit olduğunu ve rakibe müdahale etmediğini ifade etti.

Livakovic, "Pozisyonda herkes görüyor ki kontrollü bir şekilde ayağımı açıyorum ve ayağım yerde sabit. Rakibin ayağını süpürmüyor, yerde temas ediyor. Bu görüntülerde net bir şekilde belli oluyor. Müdahalem rakibin vuruşunu engellemiyor, top auta gidiyor." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

2

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading