Yandex Metrica

Son dakika: Fenerbahçe, Ali Palabıyık hakkında suç duyurusunda bulundu!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçını yöneten Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:24

Fenerbahçe yılın ilk Divan Kurulu Toplantısı'nı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriyor.

Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçını yöneten Ali Palabıyık ve ekibi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Haberi Görüntüle

''DÜDÜĞÜNÜ ASMALI!''

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar: "Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Hakem Ali Palabıyık ve tüm ekibi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ali Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve hakemlik düdüğünü asmalıdır!" ifadeleriyle hakem Ali Palabıyık'ı istifaya çağırdı.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

BURAK KIZILHAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan: "Bugün Fenerbahçe'nin yarıştan uzaklaştırılmak için nelere maruz kaldığını konuşma ve fikirlerinizi alma günü. Perşembe akşamı daha önce onlarca örneğini yaşadığımız şekilde Fenerbahçe'nin bilerek, kasten, yarıştan uzaklaştırılmasının bir benzerinin nasıl hayata geçirildiğini bir kez daha en net şekilde görmüş olduk. Fenerbahçe'nin Türk sporuna, Türk gençlerine yaptığı yatırımlar, ülkemizin yarınları için attığı adımlar, altyapılardan yetiştirdiği binlerce sporcu ve bu emekleri, alın teri hiçbir anlam taşımıyormuş. Perşembe akşamı yaşananlar Fenerbahçe'nin varlığına ve Türk sporuna verdiği emeklere saldırı niteliğindedir. Bir dönem çok muteber olan, bugün 'terörist' denen Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri Fenerbahçe'ye kumpas kurmaya çalıştı. Fenerbahçe'yi ele geçirip o feneri söndürerek tüm ülkeye mesaj verilmek istendi. Devleti arkasına alan bu yapının polisleri, hakimleri saldırdı. Savcıları, medyası, bürokratları saldırdı. Başkan ve yöneticilerimiz hapse atıldı. Biz bir gram geri adım atmadık. Stadımıza gaz bombası atıldı, çocuklarımız ağlatıldı, otobüsümüze kurşun sıkıldı ve faili meçhul kaldı. Elimizden göz göre emeklerimiz çalındı, şampiyonluklarımız alındı. Tüm bunları, Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler dışında kimse sorgulamadı. Bugün gördük ki bazı kesimlerin bizimle mücadeleleri bitmedi, savaşları son bulmadı. Bizse hiçbir zaman ilke ve değerlerimizden vazgeçmedik. Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı, köklerini bu topraklardan alan Fenerbahçe olarak mücadeleye devam ettik. Sadece sporda değil ülkemizi ilgilendiren her konuda, kayıtsız şartsız milletimizin, devletimizin yanında olduk. Bugünse öyle bir noktaya geldik ki, kendimizi her şeyi sorgular durumda bulduk. Yaptıklarımızın Türk futbolu karşısındaki bu yapı için bir gram değerinin olmadığın gördük. Değeri yok ki bunlar yaşanabiliyor ve önüne geçilemiyor son 10-11 yıldır." sözleriyle başlayayan Kızılhan;

"Anlık menfaatler uğruna Türk futbolunu yok etme noktasına getirdiler. Yetmedi mi, doymadınız mı, bu düşmanlık niçin? Geldiğimiz noktada her şeyin içini boşaltınız, anlamsız kıldınız." cümlesiyle devam etti.

Salonun coşkusunu arkasına alan Burak Kızılhan: Sizi dinlemek ve sonra camia olarak kararları almak istiyoruz. Sayın Divan Kurulu üyeleri, önce sizi dinleyeceğiz, sonra Fenerbahçe olarak birbirimize kenetlenip gereken adımları atacağız. Dün camiamızın bir kez daha bir ve bütün olması için bir açıklama yayımladık. Bu kulübün her şey karşısında. Sadece sizlerin desteğine, bir ve bütün olmanıza ihtiyacı var bu kulübün. Kırgınları, kızgınlıkları bir kenara bırakın. Kim olursa olsun mücadele edenleri koruyun, kollayın. İyilik ve doğruluk kazanacaksa inanın bunu Fenerbahçe sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading