Yandex Metrica

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak!

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak!

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan UEFA Konfernas Ligi çeyrek final rövanş maçına Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için Arsenal ekibinden yetkili bir isim İstanbul'a gelmişti. Sarı lacivertli yönetim o rakama Arsenal'a transferine oany vereceği öne sürüldü.

Spor

20.04.2024, 10:51

Fenerbahçe'nin Ferdi'si sezon sonunda yuvadan uçacak. 

24 yaşındaki milli futbolcu için resmi girişimlerde bulunan Premier Lig devi Arsenal, yakın zamanda İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali herkesi korkuttu Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali... Haberi Görüntüle

ARSENAL PEŞİNDE!

Arsenal yönetimi, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Fenerbahçe yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirmeyi planlıyor. Resmi teklifin ise sezon sonunda yapılacağı öne sürüldü.

Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Haberi Görüntüle

O RAKAMIN ALTINA İNMEYİZ

Newcastle United, Napoli ve Aston Villa gibi devlerin yakından takip ettiği Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin 25 milyon euroluk bonservis beklentisi var.

Yönetim, verdiği bu teklifin altında gelecek olan teklifleri kabul etmeyeceği öne sürüldü.

Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti! Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti! Haberi Görüntüle

NE OLURSA OLSUN AYRILACAK

Ferdi, sezon sonunda ne olursa olsun takımdan ayrılacağı netleşmiş durumda. 2018'de NEC Nijmegen'den 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ferdi'nin şu anki değeri 20 milyon euro.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading