Yandex Metrica

Son dakika: Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Emirhan İlkhan'ın yeni takımı belli oldu

Son dakika: Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı! Emirhan İlkhan'ın yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Geleceği merakla beklenen Beşiktaşlı futbolcu Emirhan İlkhan, Serie A ekiplerinden Torino'ya transfer oldu.

Spor

23.01.2024, 19:39

Son dakika haberi! Beşiktaş, altyapısından yetişen ve gelecek vaad eden orta sahada görev yapan Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transfer olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, genç futbolcusu Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon euro'ya İtalya'nın Torino ekibine transfer olduğunu açıkladı. Siyah-beyazlılar, futbolcunun sonraki satışından %15 pay alacak.

Resim

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan'ın Torino F.C. S.P.A. Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.500.000 Avro garanti bedel ve oyuncunun Torino F.C. S.P.A. ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kesin transferi halinde, net transfer gelirinin %15'inin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

EMİRHAN İLKHAN: BURADA OYNAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Torino'ya transferinin ardından kulüp televizyonuna konuşan Emirhan İlkhan, "Torino'yu gerçekten çok beğendim. Şehri gördüğümde şaşırdım, bayağı beğendim. Torino kulübünü daha önceden biliyordum, izliyordum. Burada olduğum için çok mutluyum. İtalya'ya ilk kez geldim. Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Umarım iyi işler çıkarırım. Bu yaz kampında Belgrad'da birlikte çalışmıştım. Onunla oradan bir tanışıklığımız var. Umarım takımda da iyi anlaşırız" ifadelerini kullandı. 

Neden İtalya'yı ve Torino'yu seçtiği sorusuna yanıt veren Emirhan, "Torino bu ülkenin sayılı kulüplerinden bir tanesi. Kökü sağlam bir kulüp. Serie A zor bir lig. Dünyanın en iyi liglerinden bir tanesi. Burada oynayacağım için çok mutluyum" diye konuştu. 

İki yönlü bir oyuncu olduğunu kaydeden Emirhan İlkhan, "Hem ileri hem geri gitmeyi seven bir oyuncuyum. Hocayı herkes çok övmüştü. Tercih ettiğim pozisyonlar 8 ve 10 numara" açıklamasını yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading