Yandex Metrica

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Edin Dzeko'nun Olympiakos tribünlerine formasındaki Türk bayrağını gösterince Yunan medyası bu hareketi manşetlerine taşıdı. Bosna Hersekli yıldızın, Yunan taraftarları kızdırdığı ve Türk bayrağı gösterme eyleminden sonra Türkiye'de idol olarak görülmeye başlandığı yazıldı.

Spor

15.04.2024, 18:49

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Olympiakos ile Fenerbahçe mücadele etti. Mücadelenin ilk yarısında hakemin kararı sonrası tribünler tepkisine maruz kalan Edin Dzeko, Yunan taraftarları yaptığı hareketle ekstradan kızdırdı.

Fenerbahçe'nin dünya starı ismi Edin Dzeko, Yunan tribünlerine formasındaki Türk bayrağını gösterdi. Edin Dzeko'nun bu hareketi karşılaşmanın sonrasında Yunanistan basınında en çok konuşulan konu oldu.

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı... Haberi Görüntüle

OLYMPIAKOS KAPTANINDAN DZEKO SÖZLERİ

Olympiakos'un kaptanı Konstantinos Fortounis, karşılaşmanın sonrasında Edin Dzeko ile konuştuğunu söyledi. Yunan basınına açıklamaarda bulunan Konstantinos Fortounis, "Dzeko'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz ama iki kez gidip taraftarlarımızla diyaloğa girdi. Bu hoş bir şey değil. Futbol sahada oynanan güzel bir spordur ve bunun yapılmaması gerekir. Ona sakin olmasını, insanlarla uğraşmamasını söyledim" şeklinde söylemlerde bulundu.

UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? Haberi Görüntüle

YUNAN MEDYASINDAN YANSIMALAR

Edin Dzeko'nun Olympiakos tribünlerine Türk bayrağını göstermesi, Yunanistan basınında şöyle yansıdı:

  • SDNA:

Dzeko'dan Türk bayrağı ile eşi görülmemiş meydan okuma. Yıldız futbolcu faul ve kart kararını sert bir şekilde protesto etti ve bu da Olympiakos taraftarlarının tepkisine neden oldu. Bunun üzerine Dzeko tribüne döndü ve Türk bayrağını işaret etti, bu da kalabalığın tepkisini artırdı.

  • GAZZETTA:

Olympiakos savunması, Edin Dzeko'ya gol attırmamayı başardı ve Boşnak oyuncu Türklerin alkışlarını kazanmak için farklı bir yol buldu. Yuhalanan futbolcu, bunun üzerine Olympiakos taraftarlarına Türk bayrağını gösterdi. Türkiye'de Dzeko'ya, Karaiskakis Stadı'nda Türk bayrağını gösterdiği için övgü yağdı.

  • ETHNOS:

Olympiakos-Fenerbahçe maçında Dzeko; Yunanistan'da tepkilere, Türkiye'de ise övgüye neden olan bir hareket yaptı. Olympiakos taraftarlarına Türk bayrağı gösterdiği hareket tribündeki tepkilerin artmasına neden olurken, bu hareket nedeniyle Türkiye'de idol haline getirildi.

  • GAVROS:

Edin Dzeko, Karaiskakis'te sadece kötü performansıyla değil, Olympiakos taraftarlarıyla girdiği tartışmayla da olumsuz bir izlenim bıraktı. Yaptığı faulün ardından taraftarların kendisini yuhalaması üzerine forması üzerindeki Türk bayrağını işaret etti, bu da daha fazla yuhalanmasına neden oldu.

  • FILATHLOS:

Fenerbahçe'nin as oyuncusu Edin Dzeko'nun değerine ve tecrübesine yakışmayan bir karşılaşmaydı. Olympiakos karşılaşmasında meydan okuyan bir harekette bulundu, tribünlere yönelerek Türk bayrağını göstermesi taraftarların tepkisini çekti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading