Yandex Metrica

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu!

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail teknik ekibi tarafından tehdit edilen Basketbol Milli Takım Antrenörü Ergin Ataman ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı'ndan öncede Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ömer Çelik'te destek mesajlarını paylaşmıştı.       

Spor

04.05.2024, 09:23

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde Panathinaikos AKTOR sahasında İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'yı konuk etti.

Panathinaikos AKTOR, THY Avrupa Ligi play-off serisi 2. maçında evinde İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup etti ve seride durumu 1-1'e getirdi.

OAKA Altion'da oynanan maçın ardından saha içi ve soyunma odası koridorlarında bir anda karıştı ve büyük bir gerginlik yaşandı.

SON DAKİKA | PFDK açıkladı: Al Musrati'nin cezası netleşti SON DAKİKA | PFDK açıkladı: Al Musrati'nin cezası netleşti Haberi Görüntüle

''BEN TÜRK VATANDAŞIYIM HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSINIZ''

Siyonist İsrailli yetkililerin tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman maçın ardından konuştu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Maccabi'nin teknik ekibinden birisi 'İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathinaikos'un hocasıyım. Türkiye Milli Takımı'nın hocasıyım. Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." 

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN ATMAN'A GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU 

Ergin Ataman kendisinin İsrailliler tarafından 'İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' şeklinde tehdit edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ergin Ataman'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

ÜÇÜCÜ MAÇ BELGRAD'DA

1-1 eşitliğin olduğu ve üç galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final'e yükseleceği serinin 3. müsabakası 30 Nisan Salı günü İsrail temsilcisinin ev sahipliğinde Belgrad'da oynanacak.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

BAKAN BAK: HOCAMIZIN YANINDAYIZ

Yaşanan gerginliğin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman'a destek açıklaması yaptı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Bakan Bak, "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

Türk futbolseverler bu habere çıldırdı: Lewandowski Süper Lig'e geliyor Türk futbolseverler bu habere çıldırdı: Lewandowski Süper Lig'e geliyor Haberi Görüntüle

TBF'DEN AÇIKLAMA

TBF'den yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman’a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil eden hocamıza tam destek verdiğimizi belirtiyor, kendisine başarılar diliyoruz."

Ve transfer duyuruldu! Thomas Tuchel'in yeni takımı şok etkisi yarattı Ve transfer duyuruldu! Thomas Tuchel'in yeni takımı şok etkisi yarattı Haberi Görüntüle

"ERGİN ATAMAN'A YÖNELİK SALDIRGANLIĞI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve spor camiamızın değerli bir üyesi olan Sayın Ergin Ataman’a yönelik saldırganlığı şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi başarıyla temsil eden Ergin hocamızı her türlü saldırganlığa karşı destekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Haberi Görüntüle

EUROLEAGUE'DEN SORUŞTURMA

Bu açıklamalardan sonra EuroLeague yönetimi hakemleri eleştiren Ergin Ataman ve Panathinaikos hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

EuroLeague'den açılan soruşturma hakkında açıklama:

Euroleague Basketball, Atina'da 23 Nisan 2024 günü oynanan Turkish Airlines EuroLeague Playoffları ilk maçının ardından yaşanan olaylar ve Panathinaikos başantrenörü Sayın Ergin Ataman ve kulüp tarafından yapılan açıklamaları hayal kırıklığı ile takip etmiştir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading