Yandex Metrica

Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor

Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor

Olympiakos'un genç kalecisi Konstantinos Tzolakis, Fenerbahçe'ye karşı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Tzolakis, Braga ile transfer görüşmelerinde bulunuyor.

Spor

24.04.2024, 15:22

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye karşı gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Olympiakos'un genç kalecisi Konstantinos Tzolakis, kariyerinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Haberi Görüntüle

BRAGA İLE GÖRÜŞME HALİNDE

21 yaşındaki yetenekli eldiven, sezon sonunda Olympiakos'a veda etmeye hazırlanıyor. A Bola'da yer alan habere göre, Tzolakis Braga ile transfer konusunda görüşme halinde. Haber detaylarında, Braga'nın Tzolakis transferi için önemli mesafe katettiği belirtiliyor.

Erden Timur Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yeni yönetimde Erden Timur yok mu? Erden Timur Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yeni yönetimde Erden Timur yok... Haberi Görüntüle

PROSEFYONEL KARİYERİNE OLYMPIAKOS'TA BAŞLADI

Tzolakis, 2018 yılında Platanias altyapısından Olympiakos'a transfer oldu ve 2019 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Fenerbahçe maçında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken genç kaleci, takımını UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finallerine taşıdı.

Galatasaray istedi, Fenerbahçe'ye önerildi! Yıldız isim Süper Lig yolunda... Galatasaray istedi, Fenerbahçe'ye önerildi! Yıldız isim Süper Lig yolunda... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Sezon sonunda Olympiakos ile sözleşmesi sona erecek olan Tzolakis, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Braga ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, genç kalecinin Portekiz deviyle anlaşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading