Yandex Metrica

Sivasspor yenilgisi sonrası Torrent'ten açıklama: 20 yıl öncesini unutun

Sivasspor yenilgisi sonrası Torrent'ten açıklama: 20 yıl öncesini unutun

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray konuk ettiği Sivasspor'a kendi sahasından 3-2 yenildi. Mücadelenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun gitsin, gerçeği yaşamamız lazım" dedi.

Spor

04.04.2024, 08:37

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Sivasspor yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Torrent, kulübün tamamen durduğunu söyledi.

Torrent'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Haberi Görüntüle

"SORUMLUĞU ALIYORUM"

"Çok düzensiz oynadık. Üçüncü golde Muslera durduramadı. Biz bütün hafta oyuncularımıza anlattık bunları. Rakip bu maçta sadece 1.5 kere gelip 3 gol attı. Sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım.

Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım, belki nedenini o zaman anlarsınız. Tamamen boş haldeydi. Analist yok. Sanki yangından mal kaçırıyormuş gibi ortamdayken, 3 tane maçımız vardı. Bu şekilde bulduk biz burayı."

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

"20 YIL ÖNCESİNİ UNUTUN,KULÜP DURDU"

"Kulübü biz boş bir şekilde bulduk. Oyuncular sayesinde elimizden geleni yaptık ama Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun gitsin, gerçeği yaşamamız lazım. 'Dur' demeyi başarmamız gerekiyordu, biraz bunu başardık ama son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu. Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading