Yandex Metrica

Sevilla, Marcao için geliyor! İstenen rakam dudak uçuklatıyor

Sevilla, Marcao için geliyor! İstenen rakam dudak uçuklatıyor

İspanyol devi, Marcao için Galatasaray’ın kapısını çalacak. Sarı kırmızılılar, Marcao için istediği rakam ise dudak uçuklatacak cinsten…

Spor

19.03.2024, 15:22

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun transfer etmek için İstanbul’a geldiği bildirildi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Marcao ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan Marcao’yu transfer etmek isteyen Zenit’in ise sarı kırmızılılar ile gelecek haftaya görüşme planladığı ortaya çıktı.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

SEVİLLA OLMAZSA ZENİT İLE MASAYA OTURULACAK

Marcao transferinde ısrarcı olan Sevilla ilk teklif olarak 8.5 milyon Euro bonservis + 1.5 milyon Euro bonus; Zenit ise 12 milyon Euro bonservis teklif sunmaya hazırlanıyor. Galatasaray ise İspanyol ekibinden toplamda 15 milyon Euro’ya çıkarılmasını isteyecek. Sevilla teklifi kabul etmezse, bu seferde Rus devi Zenit ile masaya oturulacak.

Marcao, 2018/2019 sezonunun devre arasında Chaves'den 4 milyon Euro bonservis karşılığında transfer edilmişti. Galatasaray formasıyla 140 maça çıkan deneyimli stoper, 2 gol - 1 asist üretti.

Marcao’nun Galatasaray ile daha 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading