Yandex Metrica

Serhat Akın Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Dev isim Türkiye'ye geliyor

Serhat Akın Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Dev isim Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberleri... Eski futbolcu Serhat Akın, Alman milli takımından bu sezon ayrılan ve ismi Fenerbahçe ile anılan Joachim Löw ile mesajlaştığını duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:24

Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan Serhat Akın, taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Nutspor'a konuşan eski futbolcu,  "Mesut Özil varken bu takıma her zaman Löw gelmeli dedim. Bu adam 20 senedir Alman Milli Takımı'nın başında. Aynı zamanda beni Fenerbahçe'ye yollayan hocalardandır. Almanya'ya gittiğimde de görüşürüz. Fenerbahçe'yi çok sevdiğini biliyorum.. Ben ona mesaj atmıştım. 'Gel Fenerbahçe'ye efsane ol' dedim. Ben yardımcısı değilim, ekibinde de değilim. Sadece onun gelmesi beni heyecanlandırır. Bana 'İnşallah. Yazın ne olacak bakalım Serhat' mesajını yazdı. Tatil isteyen, futboldan uzaklaşmış insan bunu yazmaz." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... İsmail Kartal Krunic'e fena takıldı! Öyle bir karar aldı ki... Haberi Görüntüle

SERHAT AKIN: LÖW 3 MİLYON EURO'YU KABUL EDER

Löw'ün Almanya'da çok fazla para kazanmadığını dile getiren Serhat Akın, Eski futbolcu ve yorumcu Erman Özgür, 'Löw'ü 10 milyon eurodan aşağı getiremezsin' şeklinde görüş belirtirken Serhat Akın, "Almanya'da 3 milyon euro civarı alıyordur. Fenerbahçe'ye 3 milyon euroya gelir. Ona yaklaşımın çok önemli. Çok istediğini hissettirirken onu kazanırsın. İkna kabiliyeti çok önemli. Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran bu yüzden başarılı yöneticilerdi." dedi.

Löw, 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırarak 38 maça çıkmıştı. Maç başı 2.05 puan ortalaması yakalayan Alman hoca sezon sonu ülkesine geri dönmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading