Yandex Metrica

Sergen Yalçın'ın son halini görenler şaşkına döndü!

Sergen Yalçın'ın son halini görenler şaşkına döndü!

Beşiktaş ile yolları ayıran ve hangi takımı çalıştıracağı uzun süre konuşulan Sergen Yalçın’ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Adeta iğne ipliğe dönen Sergen Yalçın’ın son fotoğrafı karşısında “ne yaptın sen kendine” dedirtti.

Spor

23.01.2024, 19:35

2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile 3 kupa kaldıran ve Beşiktaş’taki teknik adam koltuğunu bırakan Sergen Yalçın son olarak takım çalıştırmamış, yeni isi ise futbol yorumculuğu olmuştu. Yakın arkadaşı ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın paylaştığı fotoğrafta Sergen Yalçın'ın vermiş olduğu kilolar gözden çıkmadı.

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN FİT GÖRÜNTÜSÜ İLE DİKKAT ÇEKTİ

2021 yılının Aralık ayında siyah-beyazlılarla yolları ayıran Sergen Yalçın, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç aralarında deneyimli hocanın da bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Dalkılıç'ın "Şimdi biraz eğleniriz..." notunu düştü.

Yeni sezonda takım çalıştırması beklenmeyen Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde yorumculuğa geri döndüğü kesinleşmişti. Deneyimli hoca, YouTube'da yayın yapan Kafa TV kanalında yorumculuk yapacak. Sergen Yalçın'ın fazla kilolarından kurtulduğu fit görüntüsü ile dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading