Yandex Metrica

Sergen Yalçın geri dönüyor! Eski futbolcusu telefon görüşmesini itiraf etti

Sergen Yalçın geri dönüyor! Eski futbolcusu telefon görüşmesini itiraf etti

Son dakika haberleri... TFF 1.Lig ekibi Bodrumspor'un tecrübeli golcüsü Adis Jahovic, Sergen Yalçın hakkında flaş bir itirafta bulundu. Makedonyalı yıldız eski hocasının geri döneceğini söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:43

Yeni sezonda Bodrumspor'un başarısı için ter dökecek olan Adis Jahovic, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Sporx'e konuşan yıldız oyuncu, kendisinin de Yeni Malatyaspor ve Konyaspor'da hocalığını yapan Yalçın'ın teklif beklediğini belirtti.

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

JAHOVİC: SERGEN YALÇIN İLE KONUŞTUM 

Gazetecinin "Birlikte çalıştığın en iyi teknik direktör kimdi? Yerli ve yabancı da olabilir" sorusuna cevap vererek Sergen Yalçın'ı ön plana çıkararak şu ifadeleri kullandı:

İki ismi direkt sayabilirim. En iyisi Sergen Yalçın ve Okan Buruk. Bir de Tamer Tuna'yı sayabilirim. Ona haksızlık etmek istemem. Bu teknik direktörler bana çalıştığım dönemde çok şey kattı. Benim stilimde en iyisi Sergen Yalçın ve Okan Buruk'tur. Bazen Sergen Yalçın ile görüşüyoruz. "Baba neredesin?" diye soruyorum. Her şeyden önce çok iyi bir insan. Futbolcunun dilinden anlıyor. Sergen Yalçın ile yakın zamanda da konuştum. 'Ne zaman göreve geleceksin? Sen iyi bir teknik direktörsün' dedim. Sergen Yalçın ise bana en iyi teklifi beklediğini ve iyi bir kulüpte göreve gelmeyi hedeflediğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading