Yandex Metrica

Sergen Yalçın'dan bomba açıklamalar! Valerien Ismael'e yapılan istifa tezahüratlarını yorumladı!

Sergen Yalçın'dan bomba açıklamalar! Valerien Ismael'e yapılan istifa tezahüratlarını yorumladı!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu. Beşiktaş'ı değerlendiren Yalçın, Valerien Ismael için yapılan istifa çağrısına da ilginç bir yanıt verdi.

Spor

23.01.2024, 19:57

Beşiktaş'ı 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyon yapan Sergen Yalçın uzun zaman sonra sessizliğini bozdu.

Milliyet'e konuşan Yalçın, kendisi için yapılan tezahüratlara ve Valerien Ismael'e gösterilen tepkilere değindi.

Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı mı? Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'DAN VALERIEN ISMAEL AÇIKLAMASI

Fransız hocaya destek olan Sergen Yalçın, “Taraftar istediği gibi bağırır, engelleyemezsiniz. Bu oyunda tepki de var, övgü de... Doğal karşılamak gerekir. Taraftar eleştirebilir, kızabilir, bu oyunun doğasında var. Bunlar, futbolun içinde olan doğal tepkilerdir. Kaldı ki Beşiktaş iyi bir takım... Bence zirvenin de en büyük ortaklarındandır. Öyle kalkıp, ah vahlar çekilecek bir tablo yok ki ortada. Puan cetveline baktığımızda herkesin hedefte olduğunu görüyoruz, yani herkes birbirine yakın... Öyle karalar bağlamaya da gerek yok” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: OYUNSAL ANLAMDA SIKINTI VAR

Şu an takımın başında bir hoca olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, “Takımın başında bir hoca var, onunla ilgili yorumlar yapmak hem doğru olmaz hem de bana asla yakışmaz. Ona saygısızlık olur. Bu konulara girmek istemiyorum. Sadece oyunsal anlamda biraz sıkıntı var. Kaldı ki, alınan oyuncular Preimer Lig’den geldiler. Hepsi de önemli isimler... Kariyerleri de bunun en büyük göstergesidir. Biraz sabır ve destek gerekir. Taraftar neticede takımın hep başarılı olmasını, istiyorlar, tepkileri bundandır” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading