Yandex Metrica

Sergen Yalçın Ajax yenilgisini değerlendirdi: Herkese nasip olmaz

Sergen Yalçın Ajax yenilgisini değerlendirdi: Herkese nasip olmaz

Son dakika haberleri... Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Ajax karşısında alınan 2-0'lık yenilgiyi yorumladı.

Spor

23.01.2024, 18:02

Şampiyonlar Ligi seviyesinde maçların kolay olmadığını aktaran Sergen Yalçın, topu rakibe vererek oyun planlarını doğru işlediklerini ama ilk pozisyonda golü yediklerini dile getirdi.

Oyuncularının elinden geleni yaptıklarını belirten Yalçın, "Birçok oyuncu ilk kez oynadı. Oyuncuların mücadelesinden memnunuz ama tabii ki skordan değiliz" ifadelerini kullandı.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: HERKESE NASİP OLMAZ

Ajax karşısında ilk kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkan oyuncuları değerlendiren 48 yaşındaki teknik adam,  "Serdar bana göre çok iyi oynadı. 17-18 yaşında bu seviyede oynamak herkese nasip olmaz. Daha sonra genç takımdan bir stoper daha aldık. Daha iyi olabilir miydi? Belki olabilirdi ama bugün için çok fazla söylenecek bir şey yok. Oyuncular iyi niyetliydi" dedi.

Grupta kalan 4 maçı da değerlendiren Sergen Yalçın, İşimiz tabii zor. Geriden gelip yakalamak kolay olmayacak. Sporting Lizbon ile iki maçımız var ve bu bizim durumumuzu belli edecek. Bugün için en sevindirici şeylerden biri de sakatlık vermememizdi. Statta oturma yerleriyle sahanın arası çok güzel. Mesafe çok yakın. Çok rahat görebiliyoruz, oyunu okuyabiliyoruz. Bugün için söylenecek fazla bir şey yok" açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading