Yandex Metrica

Şenol Güneş Milli Takım'a veda etti

Şenol Güneş Milli Takım'a veda etti

A Milli Futbol Takımı’nın Teknik Direktörlüğünü yürüten Şenol Güneş, sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesinin ardından Riva'daki çalışanlarla vedalaştı.

Spor

23.01.2024, 21:59

A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda ile karşı karşıya geldiği ve 6-1'lik ağır bir yenilgi aldığı maçın ardından, sert tepkilerle karşılaşan teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesi feshedildi.

Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Haberi Görüntüle

GÜNEŞ, EŞYALARINI TOPLAYIP VEDALAŞTI

Şenol Güneş, Riva'ya gelerek yardımcıları ve personellerle vedalaştı. TFF'nin Levent'te bulunan binasından ve Riva'daki tesislerden eşyalarını toplayan Güneş, görev aldığı süre zarfı içerisinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

YENİ HOCA CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop'un yaptığı görüşmelerin ardından bir karara varacak olan TFF Yönetimi yarın bir araya gelecek.

Yarın gerçekleşecek olan toplantıda, yaptığı görüşmelerin detaylarını aktarması beklenen Hamit Altıntop'un sunacağı raporlar doğrultusunda Yönetim bir karar vermeye çalışacak. Yeni teknik adamın ise cuma günü belli olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading