Yandex Metrica

Samsunspor'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası sükunet çağrısı

Samsunspor'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası sükunet çağrısı

Süper Lig ekibi Samsunspor, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçında meydana gelen olaylara yönelik açıklama yaparak sükunet çağrısında bulundu.

Spor

19.03.2024, 21:00

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında mücadele eden Trabzonspor-Fenerbahçe derbi karşılaşmasında sahada çıkab olaylarla ilgili kamuoyuna çağrıda bulundu.

Samsunspor sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada herkesi sükunete davet etti ve TFF'nin vereceği olası kararlarındestekçisi olacağını duyurdu.

Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Haberi Görüntüle

SAMSUNSPOR'UN AÇIKLAMASI

Samsunspor'un açıklaması şu şekilde:

"Dün gece Trabzonspor ile Fenerbahçe Kulüpleri arasında oynanan müsabakada yaşanan olaylar futbol ailesinin bir üyesi olarak, Kulübümüzü de derinden üzmüştür.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

ENDİŞE MESAJI

Samsunspor Futbol Kulübü olarak son zamanlarda futboldaki şiddet hadiseleri karşısında oldukça rahatsız olmakla birlikte, ilgili eylemlerde gözlenen artış sebebiyle, Türk futbolunun gelişimi ve marka değeri konusunda endişe duymaktayız.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

SÜKUNET ÇAĞRISI

Tüm paydaşlar olarak sükunet ve birlik içerisinde, bu tarz eylemlere müsamaha göstermemeliyiz ve hangi karşılaşma olursa olsun tek bir ortak sesle şiddet içeren tüm eylemlerin karşısında durmalıyız.

Türk Futbolunun bileştirici ruhuna ve sportmenlik ile fair-play'e uygun hareket etmek hepimizin görevidir.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

"VERİLECEK KARARLARIN DESTEKÇİSİYİZ"

Bu nedenle, Devletimiz ve Federasyonumuzun dün geceki vahim şiddet hadiseleri karşısında vereceği cezaların ve kararların şimdiden arkasında duracağımızı ve destekçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türk Futbolunun adil, eşit ve temiz kalabilmesi için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz."

>

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading