Yandex Metrica

Samatta'ya talip çıktı! Fenerbahçeliler heyecanlandı

Samatta'ya talip çıktı! Fenerbahçeliler heyecanlandı

Fenerbahçe taraftarının kadroda görmek istemediği Tanzanyalı futbolcu, Sırp ekibi Kızılyıldız'ın radarına girdi.

Spor

23.01.2024, 19:30

Geçtiğimiz sezon Belçika'nın Royal Antwerp takımında kiralık olarak forma giyen ve ardından Fenerbahçe'ye geri dönen Mbwana Samatta'ya talibi çıktı. Düşük performansı nedeniyle Fenerbahçe kariyeri boyunca sürekli eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli futbolcuya Sırbistan temsilcisi FK Kızılyıldız talip oldu.  Vole'nin haberine göre, Antwerp'in sözleşmesini yenilemediği Tanzanyalı golcü için Sırp ekibi resmi görüşmeleri başlatmaya hazırlanıyor. 

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

JESUS'UN DA GÖZÜNE GİREMEDİ

2020-21 sezonunda Jupiler Pro Ligi'nde 27 karşılaşmada görev alan Samatta, 5 gol atarken 4 asist yaptı. Avrupa Ligi'nde ise 6 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu 3 gol atarken bu gollerden birini ise Fenerbahçe'ye attı. Samatta Fenerbahçe formasını ise 33 resmi maçta terletirken bu karşılaşmalarda sadece 6 gol atabildi. Fenerbahçe'nin sezon başı kampında da yer alan ve zaman zaman hazırlık maçlarında forma şansı bulan Samatta takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un da gözüne giremedi. Portekizli çalıştırıcının, Samatta'ya takım bulunması yönünde yönetime rapor verdiği iddia ediliyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading