Yandex Metrica

Ronaldo geldi! Manchester United'ın hisseleri uçtu

Ronaldo geldi! Manchester United'ın hisseleri uçtu

Premier Lig devi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun transferini açıklamasının ardından cuma gününü 212 milyon sterlin değer kazanarak kapattı.

Spor

23.01.2024, 17:53

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, eski kulübü Manchester United ile anlaşmaya vardı.

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir Haberi Görüntüle

HİSSELER 212 MİLYON STERLİN DEĞER KAZANDI

Tüm dünyayı şaşırtan bu kararın ardından Manchester United'ın borsadaki hisseleri de bir günde 212 milyon sterlin değer kazandı.

Perşembe günü Manchester City ile anlaşmaya varan Ronaldo için devreye giren İngiliz devi eski oyuncusunu ezeli rakibine kaptırmayarak hem taraftarını mutlu etmiş oldu hem de eski günlere dönmek için bir fırsat yakaladı.

Cuma sabahı, United'ın hisse fiyatları 17.38 dolardan (12.62 sterlin) açıldı, ancak kısa süre sonra 19.09 dolara (13.87 sterlin) kadar yükseldi, bu da kulübün genel piyasa değerinin 293 milyon $ (212 milyon sterlin) arttığı anlamına geliyor.

Pek çok kişinin beklediği gibi, hisseler ilk şok faktörü geçtikten sonra biraz düştü. Ancak, hala %6'dan fazla artış var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading