Yandex Metrica

Ronaldo Fenerbahçe'ye gelecek mi? Jesus'tan dikkat çeken yanıt

Ronaldo Fenerbahçe'ye gelecek mi? Jesus'tan dikkat çeken yanıt

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 6-0 yendikleri Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Ronaldo sorusuna yanıt verdi.

Spor

23.01.2024, 19:40

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, mücadeleyi 6 -0 kazandı. Kasımpaşa'da Hasan Emre 16. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Fenerbahçe'nin golleri 8. dakikada Joshua King, 34 ve 58. dakikalarda Enner Valencia, 45+3'te Emre Mor, 86 ve 90 +2'de Arda Güler'den geldi.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

RONALDO SORUSUNA YANIT

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maçın ardından konuştu. Manchester United'da mutsuz olan ve adı son günlerde Türk kamuoyunda anılan vatandaşı ve dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo sorusuna yanıt veren Jesus, şu ifadeleri kullandı; "Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. O kendisini 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi Haberi Görüntüle

''FENERBAHÇE'YE GELMEYECEĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM''

Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı" 

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Haberi Görüntüle

ARDA İLE NE KONUŞTU?

Arda Güler'le maç sonrası konuşmasının sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Arda genç bir oyuncu. Henüz 17 yaşında. Henüz üst seviyede değil. Ancak önü çok açık. Bu maçta girdiği süre içerisinde çok fazla şey yaplama çalıştı. Bazen bir şeyleri tek başına yapmaya çalıştı. 20 dakikada kendini göstermeye çalıştı. 'Kendini gösterme baskısı altında oynama' dedim. Yetenekli bir oyuncu. Aslında maça da iyi başlamadı. Telaşlı başladı. Sonra toparladı ve gollerini attı. Arda'nın geleceği çok parlak. Sadece Fenerbahçe'de değil, Türk Milli Takımı'nda da " şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading