Yandex Metrica

Robert Lewandowski Barcelona yolunda! Yüksek maaşı ödenebilecek mi?

Robert Lewandowski Barcelona yolunda! Yüksek maaşı ödenebilecek mi?

Robert Lewandowski'nin uzun süredir Bavyera ekibindeki geleceği tartışılıyordu. Barcelona ile anlaşmak üzere olan Polonyalı yıldızın Almanya'daki kariyeri son buluyor. Polonya basını, Lewandowski'nin bu kararını Oliver Kahn'a bildirdiğini duyurdu. Transferdeki kilit noktaysa Lewandowski'nin yüksek maaşı...

Spor

23.01.2024, 19:07

Bayern Münih'in Polonyalı golcü oyuncusu Robert Lewandowski maaş sorununu da çözerse Katalan ekibine katılacak.

Polonya'da yayın yapan TVP Sport, Bayern Münih'in yeni sözleşme için isteksiz olduğu ve Lewandowski'nin de bu nedenle ayrılık kararı aldığını yazdı. Robert Lewandowski'nin ayrılık kararını kulüp CEO'su Oliver Kahn'a bildirdiği aktarıldı.

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

BARCELONA'YI İSTİYOR

33 yaşındaki yıldızın daha önce Barcelona ile temasa geçtiği ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı dış basında yer almıştı. Polonya basını bu haberi doğrularken oyuncunun Barcelona'yı istediğini hatta Katalan deviyle anlaştığını iddia etti.

Yeni sezonda Lewandowski'yi kadrosuna katacak Barcelona; Luuk de Jong, Memphis Depay ve Martin Braithwaite ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Transfer gerçekleşirse Lewandowski, Barcelona'da Dortmund'dan eski takım arkadaşı Pierre-Emerick Aubameyang ile birlikte forma giyecek. Lewandowski, Barcelona tarihinin ilk Polonyalı futbolcusu olacak.

Bayern Münih kariyerinde 369 maçta görev yapan Lewandowski 340 gol kaydetti.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

LEWANDOWSKİ'NİN KADERİNİ MAAŞI BELİRLEYECEK

Bayern'i ve Barcelona'yı pazarlıklarda en fazla zorlayacak konu Lewandowski'nin maaş talebi.

Bavyera ekibinden bonuslarla birlikte yılda yaklaşık 25 milyon euro kazanan Lewandowski, kulübün en pahalı isimleri arasında yer alıyor.

Sportif direktör Hasan Salihamidzic geçen ay yaptığı açıklamada, pandeminin yaralarını sarmaya çalıştıklarını ve finansal olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirtmişti.

Kısa süre önce büyük bir ekonomik kriz yaşayan Barcelona da maaş konusunda eskisine göre daha sıkı davranıyor.

La Liga yönetimi Barcelona'nın 2021/22 sezonundaki harcama limitini -144 milyon euro olarak belirledi. Buna göre, Katalan ekibinin transfer yapabilmek için ya giderlerini azaltmalı, ya da ekstra kaynak oluşturmalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading