Yandex Metrica

Rizesporlu stoper A Milli Takım'dan davet bekliyor

Rizesporlu stoper A Milli Takım'dan davet bekliyor

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Selim Ay, A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi

Spor

23.01.2024, 18:19

Geçen sezon transfer olduğu Çaykur Rizespor'da başarılı işler çıkaran Selim Ay, değerlendirmelerde bulundu.

Son 3 maçta 2 galibiyet alarak çıkışa geçen Karadeniz ekibiyle daha iyi olacaklarını belirten 30 yaşındaki stoper, "Uzun süredir gol atamıyordum. Kasımpaşa maçının son dakikasına gol atım. Daha önce atacağım diye hissetmiştim. Sonra gol oldu. Hem kendi adıma hem de takım adına güzel oldu." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

SELİM AY: ÖZ GÜVENİM İYİ

"Öz güven olduğu için şimdi her pozisyonun sana geleceğini hissediyorsun ve daha çok inanarak gidiyorsun. Kendime bir hedef koymuştum. İlk devre arasına kadar 5 gol hedefim vardı. Olur olmaz onu bilmiyorum. Benim önceliğim gol atmak değil önceliğimiz maçlarda gol yemememiz. Bu aslında daha çok sevindirici. Karagümrük ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında gol yemeden bitirdik. Ne kadar az gol yerseniz takımın oyunda direnci o kadar daha artıyor. Elimden gelenin en iyisini yaparak terimin son damlasına kadar mücadele etmek istiyorum."

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Haberi Görüntüle

'HAYALİM A MİLLİ TAKIM'

A Milli Takım forması giymek istediğini aktaran Selim, "30 yaş bir stoper için güzel bir yaş. Hangi futbolcuya sorarsanız sorun hepsinin hayali A Milli Takım'da oynamak. Benim de böyle bir hayalim var. Neden olmasın. Her futbolcu gibi ben de bekliyorum. Takım olarak daha iyi sıralarda olduğumuz zaman bu performansı devam ettiğim sürece bunun gerçekleşebileceğine inanıyorum." dedi.

Hafta sonu eski takımı olan Konyaspor'a karşı oynayacaklarını hatırlatan Selim Ay, "Taraftarın önüne ilk defa çıkacağım. Benim için duygusal anlamda Konyaspor'un yeri ayrı. Konya'da alt yapından çıktım. Bir çok başarılara orda imza attım. Selim Ay olarak ligdeysem Konyaspor'un sayesinde. Hakkını yememek lazım. Sahaya çıktığınız zaman renklerin ve takımın bir önemi olmuyor. Böyle de olmak zorunda. Bu maçta da gol atarım ve puanla döneriz." görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading