Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen saç baş yolduran golcüyü öve öve bitiremedi: Fenerbahçeli olarak isterim

Rıdvan Dilmen saç baş yolduran golcüyü öve öve bitiremedi: Fenerbahçeli olarak isterim

Rıdvan Dilmen, "Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe'de görmek isterim. Beşiktaş almayacaksa, Fenerbahçeli olarak isterim." şeklinde yorumda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:07

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında dün akşam oynanan müsabaka 1-1 sonuçlandı. Karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın golcüsünü yeni sezonda Fenerbahçe'de görmek istediğini ifade etti.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

''SOKAK KEDİSİ GİBİ HEP ARIYOR''

Trabzonspor maçının yanı sıra birçok müsabakada sayısız goller kaçıran Michy Batshuayi hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, ''Gol pozisyonuna çok giriyor saç baş da yolduruyor ama ben bu tip oyuncuları severim. Sokak kedisi gibi hep arıyor. Lig standardında değerli bir oyuncu. Beşikştalılar ve yöneticiler pek memnun değil. Ama Beşiktaş'ta devamlı 20'nin altında atmayan golcülere alıştığı için. 7 hafta var dimi 10 tane atabilir. Gol pozisyonuna girmeyen forveti hiç sevmem. Beşiktaş'a yakıştığını düşünüyorum Beşiktaş'ta da kalmalı.'' ifadelerini kullandı.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

''BEŞİKTAŞ ALMAYACAKSA FENERBAHÇELİ OLARAK İSTERİM''

Kaçırdığı gollerle Beşiktaş taraftarına saç baş yolduran Batshuayi'nin çok iyi bir golcü olduğunun altını çizen Rıdvan Dilmen, ''Michy Batshuayi'yi Fenerbahçe'de görmek isterim. Beşiktaş almayacaksa, Fenerbahçeli olarak isterim.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading