Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması: Ben hayatımda böyle bir şey görmedim!

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması: Ben hayatımda böyle bir şey görmedim!

Son dakika haberleri... Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile oynadığı mücadele sonrası gündem olacak açıklamalarda bulundu. Dilmen, 200 bin kişilik stadyum çağrısında bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:49

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe evinde Alanyaspor'u gole boğdu.

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisi öncesi sahadan 5-0 galip ayrılarak moral buldu

Mücadeleyi TV8,5 kanalında yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Ben hayatımda Jesus'un oynattığı gibi bir sistem görmedim. Fenerbahçe'ye top geçtiğinde 3'lü defansa geçiyor. Top rakipteyken 4'lüye geçiyor. Her sistemi oynamaya devam ediyor. Oyuncular da her sisteme ayak uyduruyor" ifadelerini kullanarak Portekizli hocaya övgü yağdırdı.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: FENERBAHÇE'YE 200 BİN KİŞİLİK STADYUM OLSUN

Fenerbahçe'nin iç sahada keyif verdiğini öne süren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de taraftar gireni de çıkanı da alkışladı. Ben de alkışlıyorum Fenerbahçe'yi. Bugünkü performansına hayran kaldım. Pozisyon verdi ama Fenerbahçeliler için 200 bin kişilik stat olsun bu oyunla doldurur" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Miguel Crespo'yu da öven Dilmen, "Sahanın en iyi oyuncusu tartışmasız Crespo. İnanılmaz bir top oynadı. Jesus'un en önemli özellikleri. Ben bu kadar farklı bir teknik adamı ilk defa gördüm. Benzeri yok Jesus'un. Guardiolaya özenirsiniz bunun benzerini yapabilirsiniz. Bunda yok. Ne yapacaksın? Bu Fenerbahçe'yi bizim Fenerbahçe'mizdeki döneme getirmeye çalışıyor. Ama bu Fenerbahçe bizim dönemimizdekinden daha iyi" dedi.

 

 
 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading