Yandex Metrica

Real Madrid başkanı Perez'in ses kayıtları İspanya'yı salladı

Real Madrid başkanı Perez'in ses kayıtları İspanya'yı salladı

İspanya'da son günlerde ses kayıtlarıyla gündeme gelen Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in daha önce birlikte çalıştığı teknik direktör Vicente del Bosque için söylediği ağır sözler çok konuşuldu.

Spor

25.04.2024, 11:48

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in sızdırılan ses kayıtları İspanya'da şok etkisi yarattı.

Perez'in ses kaydında,1999-2003 yılları arasında Real Madrid'i çalıştıran  İspanyol teknik adam Vicente del Bosque için kullandığı ağır sözler yer alıyor. 

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

EL CONFİDENCİAL SIZDIRIYOR, PEREZ ŞAŞIRIYOR

İspanyol gazetesinin son zamanlarda tecrübeli başkanın ses kayıtlarını yayınlaması tüm dünyada ilgi gördü. 

Başkan Perez'in kulübün efsane isimlerinden Iker Casillas ve Raul Gonzalez hakkında kullandığı olumsuz yorumlardan sonra  Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo'yu hedef aldığı sözleri de sızdırılmıştı.

Gazetenin yayınladığı son ses kaydında Vicente del Bosque'nin olması dikkat çekti.

Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Haberi Görüntüle

'DEL BOSQUE BİR SALAK, İSTERSEN BEŞİKTAŞ'A SOR'

Perez'in ses kaydında daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran Del Bosque için "Ne antrenman yaptırmayı biliyor ne de taktik biliyor. O bir salak! Del Bosque'ye iş teklifi gelmiyor çünkü herkes onun hoca olmadığını biliyor. İnanmıyorsan Beşiktaş başkanına ya da Rafael Benitez'e sor" sözlerini sarf etmesi sporseverleri şaşırttı.

Ses kayıtlarının devamında yer alan ifadeler;

"Hayatında antrenman görmedi. Nasıl antrenman yapılacağını bilmiyor. İnsanları nasıl yönlendireceğini bilmiyor. Taktik bilmiyor, fizik bilmiyor... Hiçbir şey bilmiyor!"

Figo geldi ve Raul ile yakın arkadaş oldu. İkisi Hierro ile beraber takımı yönettiler. Zavallı Vicente hiçbir şey yapmadı! Milli takıma gideceğini söylüyorlar. Milli takımdaki eksik tek şey zaten Del Bosque..."

Yaşanan gelişmeler sonrası Real Madrid Başkanı'nın ses kayıtlarını sızdıran El Confidencial gazetesine dava açacağı öğrenildi.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

'DEL BOSQUE 9 KUPA KAZANDI'

Real MAdrid'in efsane isimleri arasında bulunan 70 yaşındaki İspanyol hocanın görev yaptığı İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'de toplam 9 şampiyonluk gördü. 

1999-2003 yılları arasında Real Madrid ile 7 kupa kazanan Del Bosque,  2 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupa, 1 Kulüpler Dünya Kupası ve 1 İspanya Süper Kupa kazandı.

2008-2016 yılları arasında İspanya Milli Takımını çalıştıran tecrübeli teknik adam, burada 2010 Dünya Kupası ve EURO 2012 şampiyonlukları yaşadı.

Resim

Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA NE YAPTI?

2004'te dönemin Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tarafından takımın başına getirilen ünlü teknik direktör, İstanbul macerası sadece 4 ay sürdü.

Süper Lig,Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası'nda toplam 24 maça çıkan Del Bosque, 11 galibiyet,7 beraberlik ve 6 yenilgi gördü.

Sözleşmesi tek taraflı fesih edilen İspanyol hoca, Beşiktaş'a dava açarak 8.5 milyon Euro tazminat almıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading