Yandex Metrica

Sitede Ara

Premier Lig'de tarihi maç: Enes Ünal'ın takımı Bournemouth, 3-0'dan döndü kazandı

Premier Lig'de tarihi maç: Enes Ünal'ın takımı Bournemouth, 3-0'dan döndü kazandı

Premier Lig'in 17. haftasının ertele maçında Bournemouth, Vitality Stadı'nda Luton Town'ı ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 geride kapatan ev sahibi ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 4-3 galip ayrıldı.

Spor

14.03.2024, 16:21

Premier Lig'in erteleme maçında Bournemouth, Vitality Stadı'nda Luton Town'ı konuk etti. Maçı izleyenler tarihi bir skora tanıklık etti. 7 golü atıldığı maçta ev sahibi Bournetmouth, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 geride kapatan kırmızı siyahlı  ekip, ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 4-3 kazandı.

Maçtan dakikalar:

Luton Town, maçın 9. dakikasında Tahith Chong ile 1-0 öne geçti. 31. dakikada Chiedozie Ogbene skoru 2-0 yapan golü kaydederken üçüncü gol 45+1. dakikada Ross Barkley'den geldi. Bu golle ilk yarı 3-0 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARIDA BAMBAŞKA BİR BOURNETMOUTH

İlk yarıyı 3-0 mağlup kapatan Bournetmouth, 50. dakikada Dominic Solanke'nin attığı golle farkı ikiye indirdi: 1-3. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde ise sahneye Ilya Zabarnyi çıktı ve durumu 3-2'ye getirdi. Bu golün sadece 2 dakika sonrasında Antoine Semenyo beraberliği getiren golü attı: 3-3. Maça son noktayı milli futbolcu Enes Ünal'ın asistinde Antoine Semenyo koydu ve skoru ev sahibi ekip lehine 4-3 yaptı. Maç da bu skorla bitti. Alınan bu sonuçla Bournemouth, puanını 35'ea yükselterek 13. sıradaki yerini korudu. Luton Town ise 21 puanla 18. sırada kaldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading