Yandex Metrica

Sitede Ara

Pereira'nın 3 kader maçı! Fenerbahçe derbiye yeni hocayla çıkabilir

Pereira'nın 3 kader maçı! Fenerbahçe derbiye yeni hocayla çıkabilir

Teknik direktörü Vitor Pereira, milli ara öncesi 3 maçtan kötü sonuçla ayrılırsa Fenerbahçe, Galatasaray maçına yeni hocayla çıkacak.

Spor

06.03.2024, 08:30

Fenerbahçe'de çanlar Vito Pereira için çalıyor. Trabzonspor yenilgisinin ardından Antwerp beraberliği ve Alanyaspor mağlubiyeti Pereira'nın geleceğini tehlikeye attı.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

PEREİRA'NIN 3 KADER MAÇI

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde Pereira'nın önünde 3 kader maçı var. Milli ara öncesi oynanacak biri Avrupa iki lig maçında da kötü sonuç alınırsa Portekizli hoca ile yolların ayrılması gündeme gelecek. Fenerbahçe sırasıyla Konyaspor, Antwep ve Kayserispor ile oynayacak.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

DERBİYE YENİ HOCA İLE ÇIKILABİLİR

Ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçlar Ali Koç ve yönetimini iyice kızdırdı. Milli ara öncesi 3 maçtan kötü sonuç alınırsa Pereire ile yollar ayrılacak ve Galatasaray maçına yeni hocayla çıkılacak.

Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Haberi Görüntüle

İLK DÖNEMİN GERİSİNDE KALDI

Pereire, Fenerbahçe'de 2015-2016 sezonunun ilk 10 haftasında 21 puan toplamıştı. Bu sezon ise 10 haftada 19 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading