Yandex Metrica

Ömer Erdoğan'a sürpriz talip! Görüşmeler başladı

Ömer Erdoğan'a sürpriz talip! Görüşmeler başladı

Son dakika haberleri... Süper Lig'de son 2 sezon Atakaş Hatayspor'u çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde devam etmeyeceğini açıklayan Ömer Erdoğan'a eski takımı talip oldu.

Spor

23.01.2024, 19:19

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ

Hatayspor ile bu sezon 52 puan toplayarak sezonu 12.sırada noktalayan Ömer Erdoğan'a eski takımdan görüşme talebi geldi.

Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, daha önce kulüpte çalışan 45 yaşındaki teknik adamı kulübün başına geçirmek istiyor.

Giresunspor ile yapılan maç sonrası yeni sezonda devam etmeyeceğini açıklayan Erdoğan, "Şimdi veda zamanı, bu satırları yazarken tüm yaşanmışlıklar film şeridi gibi geçen 2 güzel senenin özeti gibi beni üzse de bir gün tekrar buluşabilmek için bugün ayrılma zamanı. Üzerimizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan'ın Süper Lig'de çalışmaması durumunda Almanya'ya giderek bazı takımların antrenmanlarını yakından takip edeceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

ÖMER ERDOĞAN'IN KARAGÜMRÜK PERFORMANSI 

2019-2020 sezonunda Fatih Karagümrük'te kısa bir süre görev alan Ömer Erdoğan, çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 21 puan toplamıştı.

Sezon sonu play-off fianlinde Adana Demirspor'u penaltılarda mağlup eden Karagümrük, Süper Lig'e yükselmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading