Yandex Metrica

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Son dakika haberleri... Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk olacak. Olympiakos-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Spor

09.04.2024, 02:42

Galatasaray karşısında aldığı 2-1'lik skorla haftayı mutlu geçiren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Olympiakos ile kozlarını paylaşacak.

Yarın akşam saat 23.00'de Yunanistan'ın Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak mücadelede İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak.

Avrupa kupalarındaki şansını sürdürmek isteyen Sarı-lacivertliler, oynadığı ilk 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

İlk maçta evinde Yunanistan ekibine 3-0 yenilen Fenerbahçe, 5 puanla 3. sırada yer alıyor. 

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Temsilcimizde tedavileri devam eden Altay Bayındır ile Enner Valencia, yarın Olympiakos karşısında sahada olamayacak.

Takımla çalışmalara başlayan Luiz Gustavo'nun da kadroda yer alması beklenmiyor. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapamayacak.

Sloven oyuncu Miha Zajc ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Zajc, yarın üçüncü sarı kartını görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 9 Aralık'ta Eintracht Frankfurt ile yapılacak karşılaşmada oynayamayacak.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Olympiakos: Vaclik, Lala, Papastathopoulos, Cissé,  Reabciuk, Camara, M'Vila, Camara,  Masouras, Onyekuru, El-Arabi

Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Tisserand, Novak, İrfan Can, Zajc, Sosa, Ferdi, Mert Hakan, Pelkas, Berisha

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading