Yandex Metrica

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

THY Euroleague'de müthiş bir heyecan yaşanıyor ve bu heyecanın bir parçası olarak Olimpia Milano ile Fenerbahçe Beko, kıyasıya rekabete çıkacak. Maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı, merak konusu oldu. Peki, Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Spor

20.03.2024, 13:38

THY EuroLeague'in tüm heyecanı devam ediyor ve bu sefer Olimpia Milano ile Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele büyük bir ilgi ile basketbolseverler tarafından takip ediliyor. Taraftarlar, bu önemli karşılaşma ile ilgili birçok detayı internette araştırıyor. Peki, Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

OLİMPİA MİLANO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

22 Mart Cuma günü, Olimpia Milano ile Fenerbahçe Beko arasındaki maç saat 22.30'da S Sport kanalında canlı ve naklen olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading