Yandex Metrica

Okan Buruk'tan Kasımpaşa maçı öncesi stoper kararı! Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı 11'i

Okan Buruk'tan Kasımpaşa maçı öncesi stoper kararı! Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı 11'i

Süper Lig'in 30. haftası bugün oynanacak 4 maçla tamamlanacak. Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile kozları paylaşacak. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen sarı kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılarak haftayı lider kapatmayı hedefliyor. Kritik mücadele öncesi Galatasaray teknik direktör Okan Buruk, kadro değişikliğine giderken savunma hattında hangi isme şans vereceğine karar verdi. İşte Kasımpaşa- Galatasaray maçı ilk 11'i

Spor

18.03.2024, 14:41

Süper Lig'in 30. haftası bugün oynanacak 4 maçla tamamlanacak. Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile kozları paylaşacak. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen sarı kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılarak haftayı lider kapatmayı hedefliyor.

Kritik mücadele öncesi Galatasaray teknik direktör Okan Buruk, kadro değişikliğine giderken savunma hattında hangi isme şans vereceğine karar verdi. İşte Kasımpaşa- Galatasaray maçı ilk 11'i

Lider Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlu olurken yardımcıları ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Boran Özkara yapacak.

Aslan bu sezon ligde geride kalan 29 haftada 25 galibiyet ve 3 beraberlik alırken sadece 1 kez mağlup oldu. 29 karşılaşmada Galatasaray ekibi, rakiplerinin filesi 64 kez havalandırırken, kalesinde de 17 gol gördü.

Süper Lig'de en az gol yiyen takım konumunda olan sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı son 7 mücadelede de mağlup olmadı. Galatasaray takımı, Fenerbahçe'nin zorlu Trabzonspor deplasmanına gittiği haftada kasımpaşa ile oynayacağı maçta kazanıp hafatayı lider kapatmanın peşinde.

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçına 3 futbolcusunun görev almaması beklenirken sakatlıkları devam eden Davinson Sanchez ile Serge Aurier ve kadro dışı bırakılıp ardından takıma geri dönen Sergio Oliveira'nın milli takım arasından sonra takıma katılması bekleniliyor.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM GÖREV ALABİLİR

Sakatlığını atlatan ve antremanlarda takımla birlikte çalışan Bardakcı, ağrı hissetmemesi durumunda Kasımpaşa karşısında forma şansı bulacağı öne sürülüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Haberi Görüntüle

3 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da  Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 31'inci haftasında oynanacak Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasında kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi! TFF açıkladı Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi! TFF açıkladı Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Fall, Hajradinovic, Aytaç Kara, Rochinha, Da Costa.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading