Yandex Metrica

Okan Buruk transferi duyurdu! Galatasaray'dan orta sahaya takviye

Okan Buruk transferi duyurdu! Galatasaray'dan orta sahaya takviye

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da eksikler teknik ekibi endişelendirdi. Graz bölgesinde oynadığı 2 maçı da kaybeden Sarı-kırmızılılarda gözler transfer çevrildi.

Spor

23.01.2024, 19:32

Galatasaray, Avusturya'da oynadığı ikinci hazırlık maçını da kaybetti.

Sturm Graz'a 2-1 yenilen Sarı-kırmızılılar, dün akşam karşılaştığı MOL Fehervar'a da 1-0 mağlup oldu.

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çağrısında bulundu. 

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR

Birçok pozisyona transfer yapılması gerektiğini belirten Okan Buruk, "Marcao ayrıldı, oraya transfer yapacağız. Ön tarafa, orta sahaya transfer yapacağız. Birçok mevkiye transfer yapmamız gerekiyor. Eksikliklerimizi net bir şekilde görüyoruz. Bu anlamda çaba sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Takıma iyi oyuncular katmak istediklerinin altını çizen Buruk, "Transfer işi kolay bir şey değil. Adam almak için adam almak istemiyoruz. En iyi oyuncuları buraya getirmeye çalışıyoruz. O da biraz zaman alıyor. Burada iyi niyetli çalışıyoruz. En kısa zamanda da bize doğrudan katkı sağlayacak oyuncuları buraya getireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading