Yandex Metrica

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin elinde bulunan rekoru kırmak için ligde kalan 8 maçı da kazanmayı hedefliyor. Galatasaray, bu başarıyla aynı zamanda 100 puan barajını aşan ilk takım olacak.

Spor

10.04.2024, 08:34

Galatasaray, ligde 81 puanla liderlik koltuğunda otururken, teknik direktör Okan Buruk hedeflerini belirledi. Fenerbahçe'nin 2 puan önünde bulunan Sarı-Kırmızılılar, kalan 8 maçlarını kazanarak zorlu bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN PUAN REKORU TEHLİKEDE

Galatasaray, ligdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekerken, Okan Buruk'un liderliğindeki ekip, tarihi bir rekora göz kırpmakta. 1988-89 sezonunda 93 puanla şampiyon olan Fenerbahçe'nin elindeki rekor, Galatasaray'ın kalan maçlarını kazanması durumunda tehlike altında.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK BAŞARIYA DOYMUYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray, geçtiğimiz sezondan itibaren çeşitli rekorlara imza atmıştı. Şimdi ise Buruk, kalan 8 maçı da kazanarak ligdeki galibiyet serisini 19 maça çıkarmanın peşinde.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

HEDEF EN YÜKSEK PUAN REKORU

Galatasaray, geçtiğimiz sezondaki 14 maçlık galibiyet serisiyle adından söz ettirmişti. Şimdi ise Okan Buruk'un liderliğindeki ekip, tüm zamanların en yüksek puan rekorunu hedefliyor ve bu başarıyla aynı zamanda ligdeki en uzun galibiyet serisine imza atmanın planlarını yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading