Yandex Metrica

Necati Ateş canlı yayında itiraf etti! Fatih Terim ve Gedson Fernandes'i ilk kez açıkladı

Necati Ateş canlı yayında itiraf etti! Fatih Terim ve Gedson Fernandes'i ilk kez açıkladı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski antrenörü ve futbolcusu Necati Ateş, TRT Spor kanalında geçen yaşanan transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:11

Yeni sezona moralli başlayan Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u Gomis'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası TRT Spor'da yorumlayan Necati Ateş, geçen sezonla ilgili flaş itiraflarda bulundu.

Selçuk İnan ile birlikte Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ateş, "Bizim stratejimiz, genç oyuncu grubunu çoğaltıp, transferin sonunda da bu oyuncuları tecrübeli isimlerle birleştirmekti. Biz finali yapamadık. Maalesef yönetim bize bu oyuncuları almadı. Eğer Galatasaray'da kalmış olsaydık devre arasında Gedson'u, Elneny'i ve Danimarka Milli Takımı'ndan Skov Olsen'i alıyorduk." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli... Haberi Görüntüle

NECATİ ATEŞ: ROSIER VE GHEZZAL'E GİRMEDİK

Ayrıca geçen sezon yapılan transferleri değerlendiren Ateş, "Cicaldau, Taylan ve Berkan'ı scoutlar izlemeye geldi. Marcao zaten satıldı. Bizim stratejimiz zaten buydu. Satılabilir oyuncu grubunu çoğaltıp ama, transferi sonunda da bunları tecrübeli isimlerle birleştirmekti. Biz Berkan, Taylan ve Cicaldau orta sahasıyla evimizde Marsilya'ya 4 attık. Avrupa maçlarında deplasmanda hiç yenilmedik" görüşlerini aktardı.

Beşiktaş ile Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferi için karşı karşıya geldiklerini hatırlayan Necati Ateş, "Gedson dışında Ghezzal ve Rosier de vardı geçen sene listemizde. Biz aradaki kulüpler olarak sıkıntıları daha yukarı çekmemek adına, centilmenlik adına çoğu şeye girmedik. Orada çok ciddi Galatasaray'ın centilmenliğini gösterdik." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading