Yandex Metrica

NBA All-Star sona erdi! Jason Tatum rekor kırarak tarihe geçti

NBA All-Star sona erdi! Jason Tatum rekor kırarak tarihe geçti

2023 NBA All-Star dün gece oynanan karşılaşmayla sona erdi. LeBron'un takımı Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo'nun takımına mağlup olurken, Jason Tatum tarihi bir performansa imza atarak geceye damga vurdu.

Spor

23.01.2024, 20:28

Utah'ın Salt Lake kentinde 72. kez düzenlenen NBA All-Star etkinlikleri dün gece oynanan maçla beraber sona erdi. Vivint Arena'da oynanan karşılaşmada LeBron James ve Giannis Antetokounmpo'nun kurduğu takımlar mücadele etti.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

YILDIZLARDAN KADRO SEÇİMLERİ

NBA All-Star'da aylardır beklenen maç öncesi kaptanlar LeBron James ve Giannis Antetokounmpo takımlarını kurdular. 22 oyuncudan oluşan havuzdan sırayla kendi ekiplerini kuran iki yıldız isimden LeBron James tercihini: Anthony Edwards, Jaylen Brown, Paul George, Tyrese Haliburton, Julius Randle, De’Aaron Fox, Jaren Jackson Jr., Joel Embiid, Kyrie Irving, Luka Doncic ve Nikola Jokic'den yana kullandı.

Giannis Antetokounmpo ise: Jayson Tatum, Ja Morant, Donovan Mitchell ve Lauri Markkanen'i ilk beşine alırken, kadrosunu Damian Lillard, Jrue Holiday, Shai Gilgeous-Alexander, DeMar DeRozan, Pascal Siakam, Bam Adebayo ve Domantas Sabonis ile kadrosunu oluşturdu.

.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın... Haberi Görüntüle

LEBRON SAKATLANDI!

Kariyerinde 19. kez All-Star seçilen ve rekoru Kareem Abdul Jabbar ile elinde tutan LeBron James maçta talihsizlik yaşadı. Pascal Siakam'ı arkadan bloklamak isteyen LeBron, rakibine müdahele etmek isterken elini potaya çarptı ve sakatlandı. Tecrübeli yıldız sonrasında maça devam edemedi.

'Kral' James maça 13 sayı ve 4 asistle nokta koydu ve All-Star kariyer sayı rekorunu ise 426'ya çıkardı.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

LEBRON'UN BİLEĞİ BÜKÜLDÜ!

Yeni formatla 5 senedir oynanan NBA All-Star'da LeBron James'in takımı ilk defa kaybetti. Giannis Antetokounmpo'nun takımı, LeBron James'in takımını 184-175'lik skorla mağlup etti.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

JASON TATUM TARİHE GEÇTİ!

Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum, gecenin yıldızı oldu. Yıldız basketbolcu karşılaşmayı 55 sayı, 10 ribaund ve 6 asistle tamamlarken NBA tarihine geçti. 10 üçlük isabeti bulan Tatum, NBA All-Star tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu olmayı başardı. Tatum bu performansıyla "Kobe Bryant MVP Ödülü"nü de kazandı.

Maçın ardından duygularını bir konuşma gerçekleştiren Tatum, "Benim için çok şey ifade ediyor. Bu oyunda oynamış tüm efsaneleri ve harika oyuncuları düşünüyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse rekorlar kırılmak içindir. Elimden geldiğince bu rekoru tutacağım, ancak eminim ki birileri bunu geçmek için sahneye çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading