Yandex Metrica

Mustafa Denizli Fatih Terim'den o ismi istedi! Altay'a transfer oluyor

Mustafa Denizli Fatih Terim'den o ismi istedi! Altay'a transfer oluyor

Son dakika haberleri... Altay teknik direktörü Mustafa Denizli, yakın dostu olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den transfer sözü aldı.

Spor

23.01.2024, 18:17

Süper Lig'e yaklaşık 18 sene sonra dönen Altay'da devre arası transfer takviyesi yapılacak.

Tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli ile çalışmalara başlayan İzmir ekibi, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Aytaç Kara için devreye girdi.

Altyapısından çıktığı takıma dönmeye sıcak bakan milli oyuncu için Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'den onay çıktı.

Sezon başı Kasımpaşa ile sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray'a 3 yıllık imza atan 28 yaşındaki orta saha beklentilerin altında kalarak gözden düştü.

Süper Lig'de sadece 1 maça çıkan Aytaç, Trabzonspor maçının ikinci yarısında 45 dakika süre almıştı.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGİ'NDE ELEŞTİRİLDİ

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi eleme maçlarında bu sezon ilk 11 oynama başarısı gösteren Aytaç Kara, 6 maçta gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.

Transfer döneminde kadroya dahil olan Berkan Kutlu ve Alexandru Cicaldau'nun gölgesinde kalan Aytaç'ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'ın kolaylık sağlaması beklenen oyuncu için bonservis bedeli istemeyeceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading