Yandex Metrica

Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması: 'Ümit Milli Takım'da daha fazla fırsat bulacak'

Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması: 'Ümit Milli Takım'da daha fazla fırsat bulacak'

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım'a gmnderilmesiyle ilgili olarak "Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım çünkü onların durumunu görmek istedim. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır." dedi.

Spor

02.04.2024, 13:57

Macaristan maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçının iyi bir sınav olacağını söyledi. Rakip teknik direktör Rossi'yi tanıdığını belirten Montella, Rossi'nin rekabetçi yapıda bir teknik direktör olduğunu ifade etti. A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'la ilgili değerlendirmelerde de bulunan Montella, "Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım çünkü onların durumunu görmek istedim. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır." ifadelerini kullandı. 

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy hakkında alınan bu karara tepki göstererek futbolcu üzerinde mobbing uygulandığını savunmuştu. Uçar, şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Aldığım habere önce inanmak istemedim. Sonra şaşkınlığımı ifade edecek söz bulamadım. Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez? Milli takımlarda üzülerek söylüyorum ki hocalar değişiyor, yönetimler değişiyor ama mantalite değişmiyor. Biz zamanında bunları yaşadık, biliyoruz. Değişen hiçbir şey yok. Tek kelime ile skandal. Yine diğer takım oyuncuları tercihen, Beşiktaşlı oyuncular mecburen oynatılmaya devam ediyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading