Yandex Metrica

MKE Ankaragücü'nde yeni dönem! teknik direktörlük görevine Sedat Ağçay getirildi...

MKE Ankaragücü'nde yeni dönem! teknik direktörlük görevine Sedat Ağçay getirildi...

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Sedat Ağçay getirildi.

Spor

23.01.2024, 20:28

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamaya göre; Ömer Erdoğan'dan boşalan teknik direktörlük görevi takımda yardımcı antrenörlük yapan Sedat Ağçay'a verildi.

Futbol kariyerine MKE Ankaragücü'nde 2020 yılında bırakan Sedat Ağçay, o dönemden bu yana kulüpte görev alıyor. Sedat Ağçay, son olarak teknik direktör Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını üstlenmişti.

Lige Mustafa Dalcı ile başlayan ve son olarak Ömer Erdoğan yönetiminde devam eden MKE Ankaragücü'nde Sedat Ağçay, başkent ekibinde bu sezon görev alacak üçüncü teknik adam olacak.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ'NDEN TRANSFER OPERASYONU

MKE Ankaragücü, ara transfer döneminde şu ana kadar 4'ü yabancı 5 isme imza attırdı.

Sarı-lacivertliler, deneyimli sol bek Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra Bosna Hersekli orta saha Andrej Dokanovic'i, Kongolu santrfor Bevic Moussiti-Oko'yu, Angolalı ofansif orta saha Milson'u ve Fransız sağ bek Enock Kwateng'i transfer etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading