Yandex Metrica

Milli futbolcu Orkun Kökçü hayalindeki Türk takımı açıkladı

Milli futbolcu Orkun Kökçü hayalindeki Türk takımı açıkladı

Son dakika haberleri... Hollanda ekiplerinden Feyenoord'da forma giyen milli futbolcumuz Orkun Kökçü, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak final karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

18.03.2024, 12:33

Bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nde büyük bir başarıya imza atarak finale yükselen Feyenoord, finalde İtalyan devi Roma ile karşılaşacak.

Hollanda temsilcisinde forma giyen Türk yıldız Orkun Kökçü, 25 Mayıs'taki dev final öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Tivibuspor'a konuşan 21 yaşındaki oyuncu, "Konferans Ligi Finali'ne odaklandım. Finalden sonra transferime bakacağız. O konuyu babama ve menajerime bıraktım. Roma teknik direktörü Jose Mourinho çok büyük bir hoca, çok kupa kazanmış bir isim. Final maçı kolay olmayacak." görüşlerini paylaştı.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

ORKUN KÖKÇÜ: BEŞİKTAŞ'I İSTERİM

Küçükken Beşiktaşlı olduğunu itiraf eden Orkun, "Küçüklükten beri taraftarı olduğum takımda oynamak isterim ancak ilerde ne olur bilemeyiz. Beşiktaş'ta oynamak yine de güzel bir his ve duygudur. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading