Yandex Metrica

Mike Tyson milyonda bir yaşanan hastalığa yakalandı: Konuşamıyorum bile

Mike Tyson milyonda bir yaşanan hastalığa yakalandı: Konuşamıyorum bile

'Demir Yumruk' lakabıyla tanınan boksun efsane ismi Mike Tyson, nadir görülen bir sinir zedelenmesi hastalığına yakalandığını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:50

Bir döneme damgasını vuran dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, geçtiğimiz ay tekerlekli sandalyede otururken görüntülenmesinin sebebini itiraf etti.

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu! Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

SİYATİK HASTALIĞINA YAKALANDI

Sırtındaki sinir zedelenmesi nedeniyle tekerlekli sandalyede oturmak zorunda kaldığını belirten 56 yaşındaki efsane boksör, siyatik hastalığına yakalandığı paylaştı.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu adaylığını resmen açıkladı! Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

''KONUŞAMIYORUM BİLE''

Hastalığıyla ilgili Newsmax TV’ye konuşan Mike Tyson, "Siyatik denilen bir hastalığım var. Ağrılarım şiddetlendiğinde konuşamıyorum bile. Neyse ki bu sahip olduğum tek hastalık. Şu an harika hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

SİYATİK HASTALIĞI NEDİR?

Halk arasında siyatik diye bilinen hastalık, sinirlerin gerilmesi veya sıkışması sonucu belden kalçaya ve uyluğun arka kısmına yayılan ağrı, uyuşma, gerilme ve bazen de karıncalanma rahatsızlığıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading