Yandex Metrica

Mesut Özil kendi adına para basıyor!

Mesut Özil kendi adına para basıyor!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den çok şaşırtılacak bir karar geldi.

Spor

23.01.2024, 18:06

Son yıllarda yoğun takip edilen kripto para borsasına Mesut Özil de giriş yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fenerbahçe'nin yıldızı, “Heyecan verici şeyler çok yakında” şeklindeki  paylaşımyla hayranlarına müjdeyi vermişti.

İngiltere'nin en çok takip edilen gazetesi The Sun’ın haberine göre; Özil geçen yıl kurduğu ‘M10Streetwear’ markası altında çıkardığı kripto parayı piyasaya sürecek. Özil’in kripto parasını satın alan kişiler, Bitcoin ile takas edebilecek ve M10 markasından yaptığı alışverişlerde indirim kazanacak. Ayrıca, kripto paraya sahip olan bazı taraftarlar Özil ile tanışma fırsatı yakalayacağı öğrenildi.

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL SOSYAL GİRİŞİME DEVAM EDİYOR

Arsenal'de oynadığı döneme sosyal girişimlere dikkat çeken Mesut, geçen hafta da İngiltere’de yaşayan Güney Asya kökenli vatandaşların futbola katılımını artırmak için Bradford kentinde yeni bir futbol eğitim merkezi inşaa etmişti.

Eşi Amine Özil ile beraber ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelere çok sık yardım eden Mesut, örnek hareketleriyle alkış almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading