Yandex Metrica

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Olympiakos'un hocası Mendilibar, Türkiye'deki gelişmeleri bir kenara bırakan rakiplerinin maça odaklandığını vurguladı.

Spor

23.04.2024, 16:11

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen Olympiakos'un teknik direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Mendilibar, Fenerbahçe'nin Türkiye'deki gündem maddelerini bir kenara bırakarak maça odaklandığını ifade ederek, rakiplerinin maç için tam konsantre olduğunu vurguladı.

Ziyech için uçuk rakam! Galatasaray bu gelişmeye bayılacak Ziyech için uçuk rakam! Galatasaray bu gelişmeye bayılacak Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ANALİZİ

Mendilibar, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin bütün konsantrasyonu Konferans Ligi'nde, Türkiye'de olan problemleri bir kenara bırakmış ve bütün umutları yarınki maçta bence. Fenerbahçe'nin çok kuvvetli oyuncuları var ve bunun için savaşacaklar." sözlerine yer verdi.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

RÖVANŞI DÜŞÜNMÜYORUZ

Teknik adam ayrıca, "Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Rövanşı düşünmüyoruz. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kartlardan ve ikinci maçta olacaklardan etkilenmemeyi düşünüyoruz. Yarın en iyi şekilde oynamayı düşüneceğiz." diyerek takımının maça olan odaklanmasının sürdüğünü belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading