Yandex Metrica

Mert Hakan Yandaş'tan Union Saint-Gilloise maçı açıklaması: Aynı iştahla oynayıp kazanacağız

Mert Hakan Yandaş'tan Union Saint-Gilloise maçı açıklaması: Aynı iştahla oynayıp kazanacağız

Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş,  UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş yaptığı açıklamasında, "Aynı iştahla oynayıp kazanacağız." dedi.

Spor

12.04.2024, 13:57

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş müsabakasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile maça çıkacak. Sarı-lacivertli ekip Belçika'da ilk maçta 0-3 skor ile tur için ciddi avantaj yakaladı. 14 Mart Perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe -  Union Saint-Gilloise maçı için açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş maça dair konuştu.

TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF seçimleri ne zaman yapılacak? TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF... Haberi Görüntüle

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, "İlk maçla ilgili yorumum, çok iyi bir sisteme karşı 3-0 galip ayrıldık.

Avrupa maçları çok tempolu geçiyor. Bu biraz yoruyor ama biz iki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. 3 günde bir maça çıkıyoruz, yarın kısmen rotasyon olabilir... Çeyrek finale kalmayı henüz garantilemedik. Futbolda her şey olabilir. Yarın taraftarımızın önünde aynı ciddiyetle oynamak ve bu turu geçmek istiyoruz.

Rakibimiz kendi liginde lider, 22 maçtır yenilmeyen ve her maç gol atan bir takım. Böyle bir takıma karşı çok iyi çalıştık. Oyuncularımız da plana bağlı bir şekilde iyi mücadele etti. Belki 3-0 değil de, maçı kazanmak veya en kötü berabere kalmayı planlıyorduk. Net bir galibiyet aldık. Buraya avantajlı geldik. Yarın için bir şeyi garantilemedik, aynı ciddiyette en iyi şekilde oynayıp turu geçmek istiyoruz.

Tadic bu tempoya alışkın bir oyuncu. Kendisiyle sürekli olarak iletişimdeyiz. İrfan Can iyileşti, Kent var elimizde, onları kullanabiliriz. King'in durumu için ise herhangi bir gelişme yok." dedi.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

"AYNI İŞTAHLA OYNAYIP KAZANACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise maça dair, " İlk maçta 3-0'lık sonucu biz de beklemiyorduk ama takımımız çok özverili bir performans sergiledi. Rövanş maçında da aynı disiplin, iştah ve plana sadık kalarak sahaya çıkıp turu atlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

PEDİKSPOR MAÇINDAKİ GOL SEVİNCİNE DEĞİNDİ

Mert Hakan Yandaş, o sevincin kendisine ait olduğunu belirterek, "Gol atmanın coşkusu bambaşka. Ben tamamen oyuna odaklı kalmak istiyorum. Kendi kulübemize kadar sevincimi yaptım. Bu bana ait bir sevinç. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading