Yandex Metrica

Marcao kendi değerini açıkladı! Brezilyalı yıldız transfer oluyor

Marcao kendi değerini açıkladı! Brezilyalı yıldız transfer oluyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, transfer dönemi öncesi değerini açıkladı. Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, ayrılık iddialarını yanıtladı.

Spor

19.03.2024, 05:51

Galatasaray'ın başarılı savunmacılarından Marcao, sezonu değerlendirdi.

Sözcü'ye konuşan 25 yaşındaki oyuncu, Fatih Terim ve Domenec Torrent başta olmak üzere birçok konu hakkında merak edilenleri cevapladı.

Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesinde büyük payı olduğunu belirten Marcao, "Oynamaya başladığımda beni isteyen tek kişi de oydu. Bana güvendi. Benim üzerimden iddiaya girebilecek kadar çok güveniyordu. Benim için baba gibiydi. Terim, sadece Türkiye'de değil bütün dünyada tanınan büyük bir antrenör. O, takımdan gittikten sonra değişen şeyler konusunda ise konuşmak istemiyorum.” dedi.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

MARCAO: TERİM FARKLI TORENT FARKLI

“Torrent konusuna da çok farklı bakıyorum. Çok uzun yıllar Süper Lig'de çalışmış Fatih Terim'den alınmış bir takım var. Domenec'in Türkiye'deki ilk tecrübesi. Takımı o kurmadı. Elindeki oyuncularla bir plan oluşturmak zorunda. Antrenör, kendi planına uygun oyuncularla çalışmak ister. O yüzden Terim farklı, Torrent farklı. Torrent oyuncuları ileriye taşıyabileceğini söylüyor hep; zamana ihtiyacı var.”

Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

MARCAO DEĞERİNİ AÇIKLADI

İspanya ve Portekiz'den talipleir olduğu iddia edilen Marcao, transfer iddialarını yanıt vererek bonservisini açıkladı.

İstanbul'da mutlu olduğunu söyleyen Marcao, “Değerimi ben söyleyeceksem, çok para ederim (gülüyor). Bu işin şakası ama kulüp için buradan giderken finansal olarak yararlı olursam çok mutlu olurum. ama ne kadar ettiğimi ve edeceğimi söyleyemem; belki 20 milyon Euro" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading