Yandex Metrica

Manuel Fernandes Galatasaray'ı açıkladı!

Manuel Fernandes Galatasaray'ı açıkladı!

Son dakika haberleri... Beşiktaş ve Kayserispor'un eski futbolcusu Manuel Fernandes, yıllar sonra yaptığı itiraflarla gündem oldu. Portekizli yıldız Beşiktaş'taki günleri için de ilginç bir açıklama yaptı.

Spor

10.02.2024, 15:34

Geçtiğimiz aylarda Kayserispor'dan ayrılarak Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollom'a imza atan Manuel Fernandes, beINSPORTS'a konuştu.

Beşiktaş'ta uzun bir dönem forma giyen ve oynadığı oyunla taraftarın gönlünde taht kuran Portekizli yıldız yıllar sonra Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf etti. 

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

MANUEL FERNANDES: BEŞİKTAŞ'I ÇOK FAZLA ÖZLEDİM

Beşiktaş'ın kendisi için çok özel olduğunu ve hep özleyeceğini belirten Fernandes,  "Sevgi ile iyi bir şekilde hatırlıyorum. Sonuçta orada yaşadığım dönem çok güzel zamanlardı. Onlarla şampiyon olamadığım için üzüntü duyuyorum. Oradaki futbol, tutku ve daha fazlası oynadığım yerler arasındaki en iyi yerdi. Evet, Beşiktaş'ı çok fazla özledim. Kariyerimin en güzel günleriydi. Orada bir şey kazanamamış olmak beni üzüyor. Bana çok şey katmış bir takım. Öyle bir kulüp ki hayatım boyunda kalbimde olacak." ifadelerini dile getirdi.

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

MANUEL FERNANDES'TEN GALATASARAY İTİRAFI

Rusya'da oynadığı dönemde Galatasaray'ın kendisini istediğini itiraf eden Fernandes,  "Lokomotiv Moskova'da oynarken Galatasaray'dan teklif aldım. Kulüp beni bırakmak istemedi ve Lokomotiv'de kaldım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading