Yandex Metrica

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Carlos Tevez, göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Arjantin ekibi Independiente'nin teknik direktörü olan Tevez'in sağlık durumuyla ilgili detaylar paylaşıldı.  

Spor

25.04.2024, 04:38

Dünya futbolunun efsane isimlerinden biri olan Carlos Tevez, göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Arjantin'in köklü takımlarından Independiente'nin teknik direktörlüğünü yapan Tevez'in sağlık durumuyla ilgili kulüpten açıklama geldi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılacak mı? Okan Buruk karar verdi Haberi Görüntüle

GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİ

Independiente tarafından yapılan açıklamada, "Antrenörümüz Carlos Tevez, göğüs ağrısı şikayetiyle San Isidro'daki La Trinidad Sanatoryumu'na gitti. Genel kontrolün bir parçası olarak önceden planlanmış bir dizi muayene devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Futbol dünyasında büyük bir iz bırakan ve kariyeri boyunca birçok önemli başarıya imza atan Tevez'in sağlık durumuyla ilgili endişeler artarken, hayranları ve futbol camiası Tevez'den gelecek güzel haberleri bekliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading