Yandex Metrica

Mancini istifa edecek mi? İtalya'dan Türkiye maçı öncesi açıklama

Mancini istifa edecek mi? İtalya'dan Türkiye maçı öncesi açıklama

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası play-off turunda Kuzey Makedonya'ya 1-0 kaybederek turnuvaya gidemeyen İtalya'da Roberto Mancini, A Milli Takım ile yapılacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:03

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, yarın akşam oynanacak Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Konya'da yapılacak özel maç öncesi bugün Coverciano'daki milli takım tesislerinde çevrim içi video konferans yöntemiyle basın toplantısı düzenleyen Mancini, istifa haberlerine cevap verdi.

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina ile görüştüklerini belirten İtalyan hoca, "Başkan Gravina ile görüştük ve her şey üzerinde aynı çizgideyiz, bu beni memnun ediyor. Şu an bu maçı düşünüyoruz. Türkiye maçından sonra (Federasyonu Başkanı Gravina ile) sakince gelecekte daha iyi hale getirebileceğimiz şeyleri görüşeceğiz." dedi.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

MANCINI HEDEFİNİ AÇIKLADI

Dünya Kupası'na gidemedikleri için çok üzgün olduğunu söyleyen Mancini,  "Neden kalabileceğimi düşündüm. Çünkü gencim. Benim hedefim Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'nı kazanmaktı. İkinci hedefi ertelemek durumunda kaldık ama halen bu çocuklarla çalışırken keyif alabilir, bir şeyler inşa edebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

MANCINI'DEN TÜRKİYE SÖZLERİ

Türk Milli Takımı'nda iyi tanıdığı oyuncular olduğuna dikkati çeken Mancini, "Eskiden tanıdığım oyuncular gençti ama şu an çok daha tecrübeli konuma geldiler. Avrupa Şampiyonası'nda da karşılaştık. Güçlü bir milli takım. Şu an kim oynayacak bilmiyorum ama Türk takımı her zaman iyi ve teknik oyunculara sahip bir takım oldu." yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading