Yandex Metrica

Luiz Gustavo'nun yeni adresi şaşırtacak! Fenerbahçe'nin kalbi için 3 milyon Euro'luk teklif

Luiz Gustavo'nun yeni adresi şaşırtacak! Fenerbahçe'nin kalbi için 3 milyon Euro'luk teklif

Son dakika transfer haberleri... Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo'ya ülkesi Brezilya'dan talip çıktı. Brezilya ekibi, Luiz Gustavo için Fenerbahçe’ye 3 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Spor

23.01.2024, 22:09

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo yol ayrımında. Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Jorge Jesus, Brezilyalı ortaha saha oyuncusu Gustavo'yu kadroda düşünmüyor. Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak maliyetinden kurtulmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, Gustavo'yu elden çıkarmanın yollarını ararken Brezilya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Orta sahasını tecrübeli bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Botafogo, Lazio forması giyen Lucas Leiva ve Fenerbahçe'de oynayan Luiz Gustavo'yu transfer listesine aldı. Brezilya ekibi iki isimden birini kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Haberi Görüntüle

GUSTAVO'YU ÜLKESİNE DÖNDÜRMEK İSTİYOR

Botafogo, Fenerbahçe ile Luiz Gustavo'nun 2023'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen görüşmeleri ilerletmeyi ve Brezilyalı futbolcuyu ülkesine döndürmekte istekli olduğu belirtildi. Botafogo, Luiz Gustavo için Fenerbahçe’ye 3 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

28 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

3 sezondur Fenerbahçe'nin formasını giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon 28 maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Oynadığı futbolla ve mücadeleci yapısıyla Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Gustavo'nun geleceği merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading